ОТКРИТ УРОК ПО БАСКЕТБОЛ В СУ „НЕОФИТ РИЛСКИ”

  • PDF

В СУ „Неофит Рилски” се проведе открит урок по баскетбол с учениците от седми клас, под ръководството на учителя по физическо възпитание и спорт Георги Котирков и в присъствието на директора на училището Елеонора Барякова. Децата разучаваха „Групови взаимодействия в нападение и затвърждаване на водене на топка в движение по двойки”.

Целта на часа по физическо възпитание е учениците да придобият умения и навици относно спортната дисциплина, запознаване с произхода на играта, с основните правила, както и усвояване на техника позволяваща им да играят на едно добро непрофесионално ниво, споделя преподавателят им.

Урокът премина с висока активност и подчертан интерес от страна на учениците. След концентрираното обучение в поставените задачи, учениците се разделиха по традиция на два отбора : момичета и момчета, и се впуснаха в оспорвана игра. Победихамомчетата, които успяха да приложат придобитите знания и умения. Поздравления от директора и наблюдаващите открития урок преподаватели и ученици обаче получиха всички.su-1


Admistrative Services

cao final 1

eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here: