Походи в планината към клуб „Туризъм”

  • PDF

Успешно приключиха походите в планината към клуб „Туризъм”, заложени в лятната програма на общината и организирани от МКБПМН – Oбщина Банско.

Под професионалното водачество на спасителите от ПСС – Банско, учениците осъществиха преходи по планираните маршрути: М „Бетоловото” - х.”Яворов”, х.”Гоце Делчев” -х. ”Мочарата” и ПСС – Конаревска поляна.

Уастниците се учиха да правят най-често използваните възли с въже, както и да се ориентират в планината. Проявиха любопитство към различните билки и повечето се завърнаха с различни видове грижливо бран планински чай. 

Походите в планината учат децата както на търпение, издръжливост и взаимопомощ, така и на уважение към природата и стремеж към нейното опазване.

„Екологичното възпитание на учениците ни е факт” - сподели ръководителят Марияна Георгиева - „След всяка почивка децата оставяха след себе си чисто, повтаряйки израза ”Ако обичаш гората – боклука в торбата”

Всички участници са единодушни, че и през следващото лято ще участват в походите и са готови да изкачат и някои от върховете на Пирин.tourism-002


Admistrative Services

cao final 1

eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here: