Община Банско взе участие в Международното туристическо изложение Greek Tourism Expo

  • PDF

Община Банско  взе участие в Международното  туристическо изложение Greek Tourism Expo  в Атина, Република Гърция,  което се проведе от 7 до 9  декември  в  Metropolitan Expo. На форума присъстваха  над 250 изложители и професионалисти от бранша, бяха проведени около 5200 B2B срещи.

Община Банско, която участва за трети път, бе представена като атрактивна туристическа дестинация, а на посетителите бяха предложени брошури на гръцки език и рекламни сувенири.

На част от срещите,  в които участваха представителите на общината и туристическия бранш Банско бе представена като целогодишна дестинация с много различни аспекти и преимущества.

Освен с приоритетните ски, природен и фестивален туризъм  на туристическите агенти и туроператори  бяха представени възможностите на нашия район и за други видове туризъм - като  културно-исторически, MICE, СПА/Уелнес, религиозен, конгресен и др.

Основен акцент в представянето на Банско разбира се е ски зоната, която е едно от големите предимства на нашия град.expo-001


Admistrative Services

cao final 1

eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here: