МЕДИЦИТЕ ОТ ПЪРВА ЛИНИЯ ПОЛУЧАВАТ БЕЗПЛАТЕН УИКЕНД В БАНСКО

  • PDF

Община Банско, концесионерът на ски зона Банско - „Юлен“, Алианс за популяризиране и развитие на туризма в Банско и хотелиери решиха да осигурят безплатен уикенд на всички медици в България, които работят на първа линия в борбата срещу COVID-19. Пакетът за почивка е за следващия зимен сезон и включва настаняване в хотели, храна, карта за ски зоната,ползване на ски учител и ски екипировка.

По този начин искаме да благодарим на лекарите, медицинските сестри, бързата помощ и доброволците. Признателни сме им, че вече два месеца работят без почивка и спасяват животи, заяви кметът на Община Банско ИванКадев. Затова ги приветстваме като наши специални гости с „Добре дошли в Банско!“, допълни той. След масовото тестване на жителите, се оказа, че няма вирус в града и заразени.

Банско е ски курорт номер 1 в България, обявен за седмапоредна година от World Ski Awards. Международната федерация по ски (FIS) избра курорта да бъде домакин за пореден път на Световната купа при мъжете (Супер G и гигантски слалом) на 27 и 28 февруари 2021 г. За първи път в Банско ще се проведе и Световното първенство по ски за младежи и девойки до 21 г. в периода от 1 до 10 март 2021 г. Поредните световни състезания, награди и признания нареждат курорта в семейството на най-големите световни ски центрове.bansko-001

Подробности за инициативата може да намерите на www.banskoski.com


Admistrative Services

cao final 1

eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here: