Спортни клубове

Спортните клубове в Община Банско, набират момичета и момчета - различни възрасти, желаещи да тренират ски алпийски дисциплини, ски бягане, биатлон, футбол, кик бокс, таекун-до, бадминтон.

Спортните клубове предлагат отлична възможност на своите състезатели да постигнат своя потенциал , да развият личности с добро самочуствие, бърз и пъргав ум, самодисциплина и целенасоченост, предлагайки им качествена тренировъчно – състезална програма. За всички спортни форми няма ограничение за пол и възраст.

За подготовка на децата за зимните спортове – ски, биатлон и ски алпийски дисциплини са осигурени : лифт карти, ски, ски обувки, щеки, ролери, пушки, транспорт за провеждане на тренировките. Заниманията се провеждат целогодишно от понеделник до петък, за зимния сезон от м.декември до края на м.март на пистата на Бъндеришка поляна, на стадион „Бъндеришка поляна” /за бягане и биатлон/ и ски пистите на Котвата /за алпийски дисциплини/.

Всички занимания са всеки делничен ден от понеделник до петък от 16:00 часа. През ваканциите, събота и неделя от 8:00 часа до 13:00 часа.

Лятната подготовка на спортните форми по ски се провежда на стадиона, м.Бъндеришка поляна, ролбана, спортните площатки, парка, пътя Банско – Шилигарника.

Тренировките по ски алпийски дисциплини в момента са всеки делничен ден от 16:30 часа пред градския парк .

Тренировките по ски бягане се провеждат всеки делничен ден на стадиона и ролбана от 17:00 часа.

Тренировките по биатлон за подготвителни групи в НУ „Св.Паисий Хилендарски” , фитнес зала в ски клуба и ролбана от 16:30 часа всеки делничен ден, а

останалите групи – ролбана, стрелбище - Бъндеришка поляна и парк „Пирин”, всеки делничен ден, сутрин от 8:30 часа и след обяд от 16:30 часа.

 

Всички спортни дисциплини са поднесени в приятелска атмосфера и благоприятна среда за развитие, подпомагана и финансирана от Общинското ръководство на гр.Банско.

eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here