Двадесет семейни двойки от Банско отпразнуваха своите сребърни и златни сватби по покана на кмета

  • PDF

Повече от двадесет двойки, празнуващи през 2018 година своите сребърни и златни сватби, уважиха поканата на кмета на община Банско, Георги Икономов, да се включат в тържествена вечеря. Те бяха посрещнати с питка с мед и чаша пенливо вино, а градоначалникът, който също отпразнува своят 25 годишен съпружески стаж тази година, ги поздрави с топли благопожелания.

„Прекрасно е да има здрави семейства, които да възпитават своите деца, внуци, правнуци в християнските ценности. Някои от вас са заедно от половин век, ръка за ръка в радости и неволи, и това е достойно за уважение. Всеки има своята собствена рецепта за успешен брак, но за всички ни е ясно, че в основата стоят уважението и разбирателството. Продължавайте заедно все така и нека здравето ни бъде верен спътник” каза той.

Вълнуващи спомени за първата среща,откровения и споделена  житейска мъдрост съхранила семействата през дългите години, съпътстваха празничната вечеря. И на сватба като на сватба - с богата трапеза и веселие, с подаръци от общината, със снимки за спомен и наздравици за  младоженците и техните семейства, с пожелания за живот и здраве, за благословени нови семейни празници.vecherq-007


eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here