Ротарианци от САЩ и Унгария на гости на кмета на Банско

  • PDF

Ротарианци от САЩ и Унгария, съвместно със своите партньори от Ротари клуб Банско – Разлог, проведоха среща с кмета на община Банско – Георги Икономов. Тя бе в рамките на гостуването на Боб Паджет от Ротари – САЩ и г-н Хенинг от Ротари – Унгария, на местния Ротари клуб. Двамата господа имат два дарителски проекта, реализирани на местна територия, с които МБАЛ – Разлог се сдоби със съвременно оборудване за своето АГ отделение и отделението по вътрешни болести.

Те разговаряха с Икономов, който също е член на доброволната организация, за възможностите за подкрепа на социалните институции на територията на община Банско и оборудването им с приспособления за бита и ежедневието на хората с увреждания.

„Всеки път посещавам района на Банско и Разлог с голямо удоволствие. Взаимоотношенията в живота са много важни, а тук, с хората от Банско – Разлог създадохме чудесни партньорства. Планираме да продължим с обновяването на апаратурата на районната болница” сподели Боб Паджет по време на дискусията.gosti-001


eobshtina

mestni-izbori-2019


open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

You are here