БАНСКО – АРЕНА НА СПОРТСМЕНСКИЯ ДУХ И ДЕТСКИТЕ УСМИВКИ

  • PDF

За поредна година в Банско се проведе най-силния детски футболен турнир в България – „Евима къп - 2020“ . При безупречна организация , с много спортен хъс и страхотно настроение, над седемдесет български отбора изиграха повече от 240 мача на 10 терена. Всеки отбор показа сериозната си подготовка и забележителни технически умения, за радост на многобройните агитки, които придружаваха и подкрепяха младите спортисти.

На емоционално тържество в центъра на Банско бяха отличени най-добрите – отборно и индивидуално. Специални гости на церемонията по награждаване "Евима къп - 2020” бяха Костадин Атанасов – заместник кмет на община Банско, легендата в българския футбол - Борис Галчев, и Димитър Илиев - управител на BelvedereHolidayClub.

Футболните надежди на България бяха приветствани и наградени с индивидуални призове за най- добър вратар, голмайстор и полузащтитник в различните възрасти, а отборите победители се радваха на купи, грамоти и медали.

Хилядите участници и гости на футболния форум заредиха със спортна енергия и младежки дух града. Банско им „отвърна” с богата културна програма и огромен избор от възможности за прекарване на свободното време.sport-003


eobshtina

image001


АНКЕТА

АНКЕТА: Ефективно гражданско участие при формулиране, изпълнение и мониторинг на местни политики

Молим ви да отделите няколко минути и да отговорите на поставените въпроси.

 

 КЪМ АНКЕТАТА

open-data

banski-vestnik

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И В:

instagram youtube

medii

mestni-izbori-2019

You are here